Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hirschragout
- 125 g Roggenbrot trocken, ohne Rinde, in Würfeln
- 50 g Karotten, in Stücken
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 800 g Hirschfleisch, in Würfeln (3-4 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Wild-Preiselbeerenkompott
- 3 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Gewürznelken
- 1 - 2 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 20 g Butter, kalt, in Stückchen
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
Cremige Polenta
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 500 g Wasser
- 400 g Milch
- 1 TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 30 g Butter, in Stücken
- 6 EL Wild-Preiselbeerenkompott
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2612 kJ / 623 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Kalbsrahmgulasch
1h
Schnelle cremige Polenta
25 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min