Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di farina di semola di grano duro
- 1040 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cipollotto a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cimette di broccoli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Zuppa di lenticchie
50 Min