Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di salsiccia fresca, spellata e sbriciolata
- 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
- 150 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 21.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa montanara
1 Std.
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Risotto affumicato
35min
Risotto alla castellana
35min