
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di salsiccia fresca spellata e sbriciolata
- 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
- 150 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 402 kcal / 1682 kJ
- Protein
- 14.7 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra di riso e ceci
30min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1hod. 10min
Minestra di farro e ceci
1hod. 10min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro e fagioli
1hod.
Minestrone d'orzo
1hod.
Salsiccia in umido con lenticchie
55min