Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scamorza a pezzi (2 cm)
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 16 fette di bresaola, affettata al momento (spessore 2 mm, vedere consiglio)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 11.4 g
Alternativní recepty
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 godz. 30 min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Involtini di spada al basilico
15 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Vellutata di salmone in crosta
1 godz. 50 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Rotolini di tacchino
1 godz.
Bicchierini capresi
30 min