
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scamorza a pezzi (2 cm)
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
-
5
foglie di basilico fresco lavate e asciugate
nebo 1 cucchiaino di basilico secco - 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 16 fette di bresaola affettata al momento (spessore 2 mm, vedere consiglio)
- 8 fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 185 kcal / 774 kJ
- Protein
- 20.4 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 0.3 g
Alternativní recepty
Bicchierini capresi
30min
Flan al salmone affumicato
45min
Turbantini affumicati
40min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3hod.
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Bicchierini prosciutto e melone
3hod. 25min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Salatini würstel ed Emmental
1hod.
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min