Kompatibilní verze
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di melanzane violetta tonde, a dadini (1.5 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 20 g di cipolle a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di pomodori ciliegino in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde
30 min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min
Risotto ai peperoni e curry
40 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto carote e bacon
40 min
Risotto ai profumi d'estate
30 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto alle melanzane
45 min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 min