Kompatibilní verze
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di melanzane violetta tonde, a dadini (1.5 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 20 g di cipolle a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di pomodori ciliegino in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde
30 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto alle melanzane
45 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min