Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 19.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Zucchine alla menta
30min
Spinaci al burro
30min
Peperoni con capperi
40min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Peperoni alla piemontese
55min