Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 19.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Finocchi ripieni
1u.
Zucchine alla menta
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1u.
Spinaci al burro
30 min