Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 700 g di acqua
- 500 g di lenticchie precotte (se in scatola, il peso sgocciolato)
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812.5 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 800.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Trota mimosa
35min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Cotechino in crosta di purè
1 godz. 30 min
Sformatini al cotechino
30 min
Trota alla piemontese
1 godz.
Cotechino in crema di lenticchie
1 godz.
Stoccafisso con i porri
50min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min