Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 50 g Saft ausgepresst
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 16 Prisen Pfeffer
- 250 g Bulgur
- 740 g Wasser
- 80 g Olivenöl
- 1 Hähnchen (ca. 1,4 kg)
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 Salatgurke, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 6 Stängel Minze, abgezupft
- 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- ¼ TL Chiliflocken
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g Babyspinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4021 kJ / 960 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 59 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Salat
35 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 Min
Fleischbällchen mit Couscous und Minzjoghurt
35 Min
Marinierter Fisch
24 Std.
Lamm-Kebab
35 Min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Rotbarsch in Basilikumteig
30 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 godz.