Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebratener Fisch
-
1000
g Forellen, frisch, ausgenommen
nebo 1000 g Felchen oder Weißfische - Zitronensaft zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bestäuben
- Öl zum Braten
Marinade
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ EL Mehl
- 400 g Weißweinessig
- 500 g Weißwein
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Thymian
- ½ TL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 2 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3hod.
Garnelenklößchen-Suppe
20 min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30min
Seeteufel in Sauce
1h
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Forellen des Bischofs
35min
Fisch-Piccata
1h