Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebratener Fisch
-
1000
g Forellen, frisch, ausgenommen
nebo 1000 g Felchen oder Weißfische - Zitronensaft zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bestäuben
- Öl zum Braten
Marinade
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ EL Mehl
- 400 g Weißweinessig
- 500 g Weißwein
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Thymian
- ½ TL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 2 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1j
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1j
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min