Zařízení & příslušenství
西班牙蕃茄烤蛋盅
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
牛心蕃茄 (一 顆約重220克)4 顆
-
新鮮嫩菠菜 只取葉子150 克
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋4 顆
-
比薩起士絲 依個人喜好添加10 克
-
粗海鹽 依個人喜好添加10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
20.5 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食宴客菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan