
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 顆 牛心蕃茄 (一 顆約重220克)
- 150 克 新鮮嫩菠菜 ,只取葉子
- 1 大匙 油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 4 顆 蛋
- 10 克 比薩起士絲 ,依個人喜好添加
- 10 克 粗海鹽 ,依個人喜好添加
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 385 kcal / 1611 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 20.5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 7.5 g