義式蘭姆香腸燉飯

義式蘭姆香腸燉飯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 紅蔥頭
    40 克
  • 特級初榨橄欖油
    20 克
  • 奶油
    30 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    300 克
  • 香腸,煙燻 切片
    150 克
  • 蘭姆酒
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 蔬菜高湯
    650 克
  • 帕瑪森起士粉
    30 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.2 g
Kalorie 2522 kJ / 602 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 73.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...