Zařízení & příslušenství
義式蘭姆香腸燉飯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭40 克
-
特級初榨橄欖油20 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)300 克
-
香腸,煙燻 切片150 克
-
蘭姆酒50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蔬菜高湯650 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.2 g
Kalorie
2522 kJ /
602 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
73.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SIMONE北義家鄉味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan