黑木耳雪蓮子軟骨湯

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豬軟骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 800 克
  • 罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨
    120 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    120 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.6 g
Kalorie 773.4 kJ / 185 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...