黑木耳雪蓮子軟骨湯
TM5 TM6

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 5 克 油
  • 20 克 蒜頭
  • 250 克 豬軟骨 ,先以熱水川燙去血水
  • 800 克 水
  • 120 克 罐裝雪蓮子 ,以清水沖洗乾淨
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 120 克 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
  • 1 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
773.4 kJ / 185 kcal
Protein
13.6 g
Sacharidy
12.6 g
Tuk
9.5 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty