Zařízení & příslušenství
黑木耳雪蓮子軟骨湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
豬軟骨 先以熱水川燙去血水250 克
-
水800 克
-
罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨120 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)120 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.6 g
Kalorie
773.4 kJ /
185 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan