Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 3 Schalotten
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Rotweinessig
-
125
g Rapsöl
nebo 125 g Sonnenblumenöl - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Pesto mit Basilikum
5 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3h 10 min
Salsa Verde
10min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Tapenade
5 Min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15p
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Grüne Steaksauce
10min