Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wasser, kalt
- 20 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Liter Wasser
- 5 - 6 EL Natron (ca. 5 Pkg.)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 379 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sachertorte
1h 30min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Christbäumchen zum Tunken
1 Std. 50 Min
Sacher-Gugls
1h 30min
Lebkuchenmänner
2 Std. 50 Min
Pralinen mit Haselnussfülle
1 Std. 20 Min
Baiser Drops
3 Std.
Osttiroler Blattlstock
3 Std. 30 Min
Knoblauchknochen
1 Std.
Schokokipferl mit Krokant
1u. 40min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5min
Handsemmerl
10 Std. 55 Min