Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (volitelně)
nebo ½ TL Rosmarin, getrocknet (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1435 kJ / 341 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Traubengelee
1h
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Spätsommerkompott
3 godz. 5 min
Kirschenkompott
1h 35 min.
Ribiselgelee
55 min
Omas Apfelkompott
20 min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Heidelbeermarmelade
55 min