Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

4.0 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
8 Portionen

Suroviny

Oberskren
  • frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schlagobers kalt
    320 g
  • Sahnesteif
    1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
  • Buchweizen
    300 g
  • frische Germ
    15 g
  • Milch
    350 g
  • Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken
    30 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Forellenkaviar gekühlt
    200 - 250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 14 g
Kalorie 1768 kJ / 423 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...