
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 423 kcal / 1768 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelknödel
1hod. 30min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Apfelkren
40min
Kernölmayonnaise
10min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1hod. 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2hod. 40min
Waldviertler Knödel
1hod.
Wachsweiches Ei auf Erdäpfelpüree & Knoblauch-Kokos-Wolke
45min
Fleischstrudel für Suppe
40min