Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2hod. 50min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 Std. 30 Min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Melanzanicreme
1 godz. 20 min
Apfelkren
40min
Sauce Tatare
15min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h