Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Apfelkren
40 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1sa
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1sa 30 dk
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
B'soffene Kapuziner
1sa
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1sa 40 dk
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min