Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1h
Leberknödel
55min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 Std. 5 Min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Basensuppe mit Rahmfladen
40 dk
Rehragout
1 Std. 15 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 dk
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min