Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1 Std. 10 Min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1 Std. 15 Min
Kirschenstrudel
1h 45 min.
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 Std. 50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3 Std.