Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Marillenmarmelade
35min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2h 40min
Kumquats mit Schwips
2h
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Traubengelee
1h
Marillenröster
30min
Apfelfleck mit Streusel
1h 40 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Zwetschkenröster
1h 30min