Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 100 g Zucker
- 450 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 1 TL Orangenschale, Bio, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Pasta e Fagioli
35min
Panettone mit Schokostückchen
4h 30min
Crostata mit Vanillecreme
2h
Pandoro
3 Std.
Focaccia di Mandorla
2h
Babas au citron
1 Std. 30 Min
Cannoli (Die Sopranos)
1 Std. 30 Min
Focacce mit Oliven
2h
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min