Zařízení & příslušenství
Pandoro
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 20min.
12 Stücke
Suroviny
-
Milch100 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker100 g
-
Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten450 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Zimt½ TL
-
Orangenschale Bio, fein abgerieben1 TL
-
Salz½ TL
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Puderzucker1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
6 g
Kalorie
1235 kJ /
295 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Hefezopf
2hod. 20min.
Zitronenkuchen
2hod.
Pandoro
3hod.
Linzer Torte
3hod.
Zimtschnecken
1hod. 20min.
Mini-Focacce Phantasie
2hod. 5min.
Granita Siciliana
3hod. 20min.
Frittierte Mini-Pizzen
2hod.
Neapolitanischer Kranz
2hod. 15min.
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1hod. 45min.
Cannoli (Die Sopranos)
1hod. 30min.
Linzer Weihnachtstorte
2hod.