Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 Std.
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 Std.
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min
Jiaozi
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1 Std.
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Dumplings
45min
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1 Std.
Beef Burger
1 Std.