Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30 min
Jiaozi
1h 30 min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1h
Korean BBQ Poutine
4h 30 min
Mini-Asia-Rollen
1 Std. 10 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30 min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.