Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Sojasauce
- 40 g Honig
- 15 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
70
g Sake (Reiswein)
nebo 70 g Wasser - 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Sesam, geröstet
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben
- 1 frische Chili, entkernt, schräg geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Slow Cooking Gua Bao
7h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min