
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Sojasauce
- 40 g Honig
- 15 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 1 TL Ingwer, frisch gerieben
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
70
g Sake (Reiswein)
nebo 70 g Wasser - 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Sesam, geröstet
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln in schrägen Scheiben
- 1 frische Chili entkernt, schräg geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1291 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1hod. 30min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Slow Cooking Gua Bao
7hod.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min