Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ½ TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben (z. B. Steirer Kren), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¼ TL Salz
- 4 Scheiben Bauernbrot (siehe Tipp)
- 12 Scheiben Schwarzwälder Schinken
- 2000 g Wasser, lauwarm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1h
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3u. 30min
Fondue Chinoise
2 godz. 40 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1u. 50min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Pochierte Eier
30 min