Landschinkenbrot mit pochiertem Ei

Landschinkenbrot mit pochiertem Ei

4.4 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Butter weich, in Stücken
    80 g
  • Meerrettich, aus dem Glas, gerieben (z. B. Steirer Kren), und etwas mehr zum Bestreuen
    2 ½ TL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    1 Bund
  • Salz
    ¼ TL
  • Bauernbrot (siehe Tipp)
    4 Scheiben
  • Schwarzwälder Schinken
    12 Scheiben
  • Wasser lauwarm
    2000 g
  • Weißweinessig
    100 g
  • Eier sehr frisch (siehe Tipp)
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 26 g
Kalorie 2107 kJ / 504 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...