Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 15 g de parmesan
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
La farce
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de mozzarella, émincée en tranches
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 œuf
La pâte
- 130 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 957.1 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15 min
Pains aux quatre fromages
45 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 Min
Mont d'Or et brioche
2 Std. 45 Min