
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 150 g de cerneaux de noix
- 8 dattes dénoyautées
- 75 g d'amandes en poudre
- 3 pincées de sel
La crème
- 300 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- 300 g de noix de cajou préalablement trempées 2 heures dans une grande quantité d'eau
- 16 dattes dénoyautées
- 100 g d'huile de noix de coco
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de lait d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 619 kcal / 2583 kJ
- Protein
- 12.6 g
- Tuk
- 46.6 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Pâté provençal vegan
13hod.
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1hod. 15min
Pâte de noisette chocolatée au sirop d'agave
50min
Pain à la spiruline
2hod. 40min
Fromage, alternative végétale
6hod. 45min
Aubergine au tofu
1hod.
Hamburger végétarien
4hod. 45min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8hod. 15min
Gaufres vegan à la purée de noisette
40min
Pancakes au son d'avoine
12hod.
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12hod. 30min
Bolognaise de soja
40min