Kompatibilní verze
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 800 g de filets de mérou (4-6 filets)
- 200 g de farine de manioc
- 240 g d'oignons, coupés en morceaux
- 450 g de tomates, coupées en morceaux
- 40 g d'huile de palme
- 800 g d'eau
- 200 g de morue salée, trempée et égouttée
- 400 g de patates douces, coupées en rondelles
- 400 g de manioc, coupé en rondelles
- 2 bananes (240 g env.), coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korma d'agneau
13 godz. 50 min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Tourtière aux pruneaux
55 Min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Moqueca de poisson à la farofa
50 Min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20 min
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1h 5 min.
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1 Std.
Bobó de crevettes
45 Min
Couscous marocain
50 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min