Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de farine de riz complet
- 100 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique sans gluten
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 4 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 80 g de lait de soja
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de tomates séchées à l'huile
- 100 g de jambon cru, coupé en dés
- 50 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1077.1 kJ / 259.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis aux courgettes sans gluten
25min
Cake aux légumes
1 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2j 30 menit
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Blinis sans gluten
2h
Soufflé au fromage sans gluten
35min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Cake salé sans gluten
1h 25min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min