Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 385 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Breizh bowl
13h
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13u. 15min
Minipavlovas
3h 45min
Tarte aux fraises et lemon curd
1 godz.
Pavlova aux figues
4h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Pavlova à la grenade
3 Std.
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Pavlova à l'ananas
3h 30min