
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Broccoliterrines
- 500 g water
- 400 g broccoliroosjes
- boter om in te vetten
- 4 eieren
- 150 g room, min. 30% vet
- 1 - 1 ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper volgens smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Chowder van kip en maïs
- 2 teentjes knoflook
-
140
g uien gehalveerd
nebo 140 g sjalotten gehalveerd - 60 g boter in stukken
- 280 - 320 g zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt
- 350 - 400 g kippenborsten, ontveld en ontbeend in stukken (3 cm)
- 900 g water
-
2
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l) - 1 verse groene chilipeper (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt (volitelně)
-
200 - 300
g room
nebo 200 - 300 g zure room - ½ tl zout
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 2 el verse koriander enkel de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 367 kcal / 1537 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Snelle kaassoufflés
45 min
Uiensoep
1 godz.
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min