Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g șalote, tăiate jumătăți
- 1 fir tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb sec
- 1 lingură oțet de vin (de preferință oțet de tarhon)
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 4 gălbenușuri
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 380 g
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 192 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1 Std. 10 Min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 min
Ardei grași marinați
55 min
Zuppa di pesce
40 min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Sos Roquefort
20 Min
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40 min
Sos de piper
30 min
Sos Beurre Blanc
20 Min
Sos de muștar și mărar
2h 15 min
Sos olandez
15 Min
Sos béchamel
15 Min