Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krup
- 200 gramů dýně Hokkaidó
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus na pokapání dýně
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 40 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 54.05 g
- Tuk
- 20.63 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Zapečená dýně s čedarem
45 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 Std.
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Červená smetanová čočka
15 dk
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45 min
Cizrnové kuličky s dýní
25 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Musaka z červené čočky
2sa 20 dk
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Indický čočkový dahl
30 min
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.