
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krup
- 200 gramů dýně Hokkaidó
- 50 gramů parmazánu na kousky
- 50 gramů šalotky na kousky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje plus na pokapání dýně
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 40 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 215 kcal / 900 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 20.63 g
- Sacharidy
- 54.05 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 Min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1 Std. 20 Min
Indický čočkový dahl
30 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min