Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Teriyaki-Sauce
- 1 EL schwarze Sesamkörner
- 200 g Reisnudeln, breit (3 mm)
- 1500 g Wasser, kochend heiß
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL Limettensaft
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2366 kJ / 566 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Thai-Hähnchensalat
30 min
Pad Thai mit Huhn
20 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 godz.
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 min
Huhn in Curry-Erdnuss-Sauce mit grünem Spargel und Zuckerschoten (Thailand)
1 godz. 30 min