
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Teriyaki-Sauce
- 1 EL schwarze Sesamkörner
- 200 g Reisnudeln breit (3 mm)
- 1500 g Wasser kochend heiß
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch klein, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL Limettensaft
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Zuckerschoten schräg halbiert
- 10 Stängel Koriander abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 566 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 58 g
Alternativní recepty
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1hod.
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1hod.
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Pad Thai mit Huhn
20min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1hod. 20min
Meeresfrüchte Korma
40min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min