Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Limetten, unbehandelt
- 1 EL Erdnussöl
- 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert
- 30 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 2 EL Kokoscreme
- 30 g Koriander
- 1000 g Wasser und etwas mehr kochendes Wasser zum Blanchieren der Salatblätter
- 4 frische Lachsfilets, ohne Haut (à ca. 100 g)
- Salz nach Geschmack
- Pfeffer nach Geschmack
- 4 Blätter Kopfsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tobago Fisch-Hotpot
40 dk
Meeresfrüchte Korma
40 dk
Garnelen Xacuti
1 godz. 20 min
Thailändische Forellen-Päckchen
35 Min
Garnelen-Chili
40 dk
Meeresfrüchte Korma
40 dk
Garnelen Bhuna
30 Min
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45 Min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1h