Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 250 g de farine
- huile neutre, pour le gaufrier
- sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 227.4 kJ / 54.4 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 3.1 mg
Alternativní recepty
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Napolitain
73h 40min
Les gaufres de la foire
3h
Palets de dame
1h 30 min
Moka
1h 15min
Galette beurrée dunkerquoise
3h
Tarte au libouli
2u. 45min
Gâteau battu
3h
Flamiche aux chicons et maroilles
2u.
Ficelles picardes
2u.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6u.
Tarte tropézienne
3h