Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, de grande taille, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tomates, de grande taille, mûres, mais fermes
- du sel
- 50 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 200 - 300 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 250 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de persil frais, haché
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 197 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Endives au jambon
1 godz. 15 min
Ratatouille provençale
1 godz.
Tomates provençales
45min
Tarte au poireau et lardons
2 Std. 5 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Poulet basquaise
50min
Courgettes farcies
45min
Quiche lorraine
1h 45min
Ratatouille
40min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Parmentier de canard aux oignons
50min