
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon de grande taille, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tomates de grande taille, mûres, mais fermes
- du sel
- 50 g de pain de mie blanc coupé en morceaux
- 200 - 300 g de restes de viande cuite coupés en morceaux
- 250 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de persil frais haché
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 197 kcal / 1234 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Quiche lorraine
1hod. 45min
Ratatouille provençale
1hod.
Ratatouille
40min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1hod. 50min
Tomates provençales
45min
Courgettes farcies
45min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1hod. 30min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1hod.
Gratin de courgette aux lardons
40min
Tarte au poireau et lardons
2hod. 5min
Endives au jambon
1hod. 15min
Endives au jambon gratinées au comté
13hod.