Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
2 godz.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min
Crème fraise rhubarbe
1h 30 min
Pannacotta au melon
2h 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Verrine à la pomme
30 min