Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.4 25 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
4 portions

Suroviny

La purée d'abricot
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 125 g de sucre en poudre
La crème
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 40 g de sucre glace maison
  • 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.8 g
Kalorie 1915 kJ / 457 kcal
Tuk 25.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 54.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...