Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Risotto safrané à la pêche
40min
Mousse aux pommes
40min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min