Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
2 Std.
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse d'abricot aux amandes
Keine Bewertungen
Mousse de kiwi
2h 15min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5 phút
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Papillote de fruits
30 Min
Ananas en papillote
1h
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Mousse aux pommes
40 Min