Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 - 20 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin
- 1 zeste de citron jaune non traité
- ½ c. à café de fleur de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (réserver les têtes)
- 200 g de fèves surgelées
- 250 g de petits pois frais, ou surgelés
- 250 g de courgettes, coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de petites pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 Min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
40min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe corse
13 godz. 15 min
Potage façon minestrone
50min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Soupe rustique
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Potage Saint-Germain
45 Min