Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 - 20 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin
- 1 zeste de citron jaune non traité
- ½ c. à café de fleur de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (réserver les têtes)
- 200 g de fèves surgelées
- 250 g de petits pois frais, ou surgelés
- 250 g de courgettes, coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de petites pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Soupe au pistou
1 godz. 25 min
Minestrone
45 Min
Potage façon minestrone
50 min
Soupe façon couscous
40 Min
Soupe rustique
12h
Soupe corse
13h 15min
Soupe des hortillons
1 godz. 15 min