Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 288 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Farci charentais
2 Std.
Tourte aux blettes
13h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50 min
Tortilla aux pois gourmands
45min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Gratin de blettes
1h
Chou frisé à l'italienne
1ωρ. 50 λεπτ.
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Chou-fleur en soufflé
55min