Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 288 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Flan d'épinard
45min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Garbure au tofu
1h 45min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Tortilla aux pois gourmands
45min
Focaccia aux fanes de navet
3u. 15min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Chou-fleur en soufflé
55min