
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile réserver l'huile
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 288 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 25 g
Alternativní recepty
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Tourte aux blettes
13 godz.
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 godz. 10 min
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Gratin de blettes
1 godz.
Farci charentais
2 godz.
Fenouil à l'orientale
15 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1 godz. 5 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.
Chou-fleur en soufflé
55 min