Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 288 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5 min
Colcannon irlandais
1h 10 min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Chou-fleur en soufflé
55 min