Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Soupe au chou
45 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 Min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5 min.
Potage Saint-Germain
45 Min