Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Langkornreis, parboiled, (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, davon 1 in Stücken
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 1 gelber Paprika
- 150 g Zucchini
- ½ - 1 Bund Frühlingszwiebeln, nach Geschmack
- 650 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 200 g Zuckererbsen, frisch oder gefroren
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweig frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 1 - 2 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2862 kJ / 684 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Pastasauce aus Gemüse
40min
Wraps mit Bohnen und Paprika
30min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gemüsereis mit Ei
35min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Kartoffel-Ratatouille
1h
One Pot Pasta Ratatouille
35min
Mediterraner Tomatenreis
40min