Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Langkornreis, parboiled, (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, davon 1 in Stücken
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 1 gelber Paprika
- 150 g Zucchini
- ½ - 1 Bund Frühlingszwiebeln, nach Geschmack
- 650 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 200 g Zuckererbsen, frisch oder gefroren
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweig frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 1 - 2 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2862 kJ / 684 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Schnelle Minestrone
20min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Mediterraner Tomatenreis
40 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min