Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zucchini, klein (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 150 g Basmatireis
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 4 - 5 Eier, je nach Größe
- 1 Knoblauchzehe
- 1 cm frischer Ingwer, geschält
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- 7 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft (volitelně)
-
3
EL Sesamöl
nebo 3 EL Rapsöl - 2 EL japanische Sojasauce (Tamari)
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 Min
Gemüserisotto
35 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min