
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Vanillezucker selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier Zimmertemperatur
- 400 g Mehl
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 250 g Quark, 20% Fett
- 40 g Orangensaft frisch gepresst
- 300 g rote Johannisbeeren abgezupft
- 900 g Aprikosen halbiert, entsteint
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 269 kcal / 1129 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Käsekuchen
7hod. 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1hod. 50min
Pflaumen-Sandkuchen
1hod. 40min
Mirabellen-Blechkuchen
1hod. 30min
Nusstarte mit Aprikosen
1hod.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1hod. 20min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1hod. 10min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2hod. 20min
Zwetschgenkuchen
2hod.
Birnen-Nuss-Kuchen
1hod. 45min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1hod.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1hod. 30min