Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier, Zimmertemperatur
- 400 g Mehl
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 250 g Quark, 20% Fett
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 900 g Aprikosen, halbiert, entsteint
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1129 kJ / 269 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Birnen-Schoko-Kuchen
1 godz. 15 min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 godz.
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.