Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Senfeier
1 godz. 5 min
Labskaus
50 Min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min