Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
nebo 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min