Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 roter Chili, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander, frisch
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz
- 200 g rote Peperoni, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenpüree
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur-Wurzel, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry, gemahlen zum Würzen
- 700 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Kerala Fisch Curry
30min
Meeresfrüchte Korma
40min
Fisch Curry
35min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Crevettencurry
35min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min