Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 roter Chili, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander, frisch
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz
- 200 g rote Peperoni, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenpüree
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur-Wurzel, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry, gemahlen zum Würzen
- 700 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1 Std.
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Caponata mit Linsen
1 Std.
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Nasi goreng
50min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Teriyaki-Pouletschenkel
2sa 5 dk
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Thai-Nudelsuppe
35min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55min