Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Älpler Magronen
45 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Spinatwähe
55 min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30 min
Berner Rösti
40 min
Zwiebelwähe
1h 15 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Rüeblitorte
1h 10 min