
Kompatibilní verze
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz orange peel thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste to taste (volitelně)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 2 leeks white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (volitelně)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
nebo 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1039 kcal / 4347 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 86 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min