Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Polenta
1h
Gâteau des rois
2h 15min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Gâteau à la crème
45 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.