Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 500 g courgette, in stukken gesneden
- 500 g water
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 1 snuifje gemalen peper, plus extra naar smaak
- 10 g boter, ongezouten
- 40 g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20 分钟
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige aspergesoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Broccolisoep
15min