Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Waterzooi van kip
1 godz.
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min