Kompatibilní verze
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballen
- 80 g brood, dag oud
- ½ ui
- 4 takjes bladpeterselie, vers, alleen de blaadjes
- 1 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 20 g olijfolie
- 500 g rundvlees biefstuk, in stukken (4 cm) en licht bevroren
- 1 ei
- 20 g melk
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
- 60 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm)
- 60 g droge witte wijn
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot (ong. 30 g)
- 40 g boter
- 200 g verse champignons, in dunne schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 200 g room
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 39.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balletjes in Spaanse saus
55min
Appeltaart
1h
Preiquiche
1h 45min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min