Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
nebo 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
nebo 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (volitelně)
- 1 tl maïszetmeel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Karamel varkensvlees
45min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Zalm met venkel
40min
Spaghetti met tonijn
40min