
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
nebo 4 bevroren zalmfilets, ontveld ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille enkel de blaadjes, gehakt
nebo 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken naar smaak (volitelně)
- 1 tl maïszetmeel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 853 kcal / 3569 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 55 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zalm met venkel
40min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1hod. 10min
Mediterrane visschotel
1hod. 30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min