Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
nebo 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
nebo 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (volitelně)
- 1 tl maïszetmeel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Zalm met venkel
40 Min
Sushi donuts
50 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min